Henry Weesie Hondenpsycholoog / Hondenproblemen GSM 06-23447210

Algemene informatie.Henry Weesie traint met roedeltechnieken, een methode die baas en hond begrijpen.
Het idee hierachter is dat honden zich in de loop van de evolutie niet alleen als diersoort hebben moeten leren handhaven, maar zich ook sociaal in hun groep hebben moeten leren handhaven. Uiteraard is zoiets niet zonder slag of stoot gegaan. Ook honden leren van hun fouten en zelfs van elkaars fouten. Aangezien je je op je fouten kunt verbeteren, is dit in een notedop de theorie achter trainen met roedeltechnieken: leren van je fouten en daarna succesbeleving hebben.
Maar honden leren op een andere manier van hun fouten dan mensen. Vandaar dat ons menselijk concept niet zomaar van toepassing is bij de training van onze hond. Juist wanneer wij toegeven aan onze neiging de hond als een mensje te behandelen, leidt dit tot communicatiemisverstanden. Als u een Engelsman te woord staat doet u dat bij voorkeur in het Engels, omdat de boodschap dan het best overkomt. Bij honden werkt dat niet anders, gebruik dus roedeltechnieken. We trainen dus niet met voedsel maar vanuit de relatie en zo trainen we onze beste vriend, die eigenlijk net als wij groepsdieren zijn, het meest efficiënt.
Voor probleemhonden of hondenproblemen komen we bij u aan huis, daar ligt immers het probleem.

Probleemhonden of hondenproblemen:
- Trekken aan de lijn. Er is niet fatsoenlijk te wandelen met de hond.
- De hond doet zijn behoeftes in huis.
- Agressie
- Angst
- Puppyproblemen
- Problemen tussen de hond en de kinderen
- En nog vele andere problemen.

De kosten voor de behandeling aan huis bedragen € 300,- in totaal; € 200 contant te voldoen in het eerste gesprek, € 100 in het tweede gesprek.
De meeste cessies bestaan uit circa anderhalf uur in het eerste bezoek waarbij u voor de komende week huiswerk op krijgt. Na een week bespreken we de vorderingen (circa 1 uur).
Noot: Hoewel de kostenstructuur hoog lijkt, rekenen wij geen reistijd, benzine- of voorrijkosten binnen de driehoek Brussel, Gent, Antwerpen en Zeeuws Vlaanderen. U weet van tevoren exact de prijs zonder verrassingen bovendien krijgt u een garantie!
Garantie:
Komen we bij het tweede gesprek samen in alle redelijkheid tot de conclusie dat de methode bij de hond niet gewerkt heeft, dan krijgt u uw geld terug. Maar in 99% van de gevallen lossen we het probleem op.